Liviu Dragnea despre o demisie a lui Rădulescu: Demisia de onoare nu se cere. Dacă ai onoare, ţi-o dai

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că regretă faptul că a cedat în faţa organizaţiei Argeş şi a aprobat candidatura deputatului Cătălin Rădulescu, dar şi că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1982 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea despre o demisie a lui Rădulescu: Demisia de onoare nu se cere. Dacă ai onoare, ţi-o dai

Liviu Dragnea despre o demisie a lui Rădulescu: Demisia de onoare nu se cere. Dacă ai onoare, ţi-o dai

Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Consiliului Judeţean Timiş,dacă are o armă acasă şi dacă da, ce ar face cu ea, cu referire la cazul deputatului Cătălin Rădulescu, care a afirmat că are o mitralieră AKM pe care este pregătit s-o folosească.

„Nu am armă acasă, nu am ce să vă răspund ce aş face cu ea. Nu este o regulă în PSD. Regret că a avut o astfel de atitudine colegul nostru şi poate regret şi faptul că am cedat în faţa organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumealui pentru acest mandat de parlamentar”, a declarat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a mai afirmat că va propune “cel puţin” suspendarea lui Cătălin Rădulescu din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată.

Voi propune colegilor mei cel puţin suspendarea din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată. Am zis cel puţin. Afirmaţiile acestui domn sunt total inacceptabile şi periculoase, în acelaşi timp”, a afirmat liderul PSD.

Întrebat dacă îi cere demisia de onoare, Dragnea a precizat că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai. Eu tot îi transmit semnale, hotărăşte dumnealui ce face până la urmă”.

Poliţiştii din Argeş au verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, l-au audiat şi au decis, vineri, să îi suspende dreptul de a le deţine şi de a-i anula permisul de port-armă, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească.

Deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat, recent, într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou.

Totodată, el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici