Video Liviu Dragnea, despre proteste: Unde au fost 70.000? Pe evaluările oficiale au fost 25.000

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, că potrivit evaluărilor oficiale pe care le-a consultat, la protestele de sâmbătă au participat 25.000 de manifestanţi şi nu 70.000, el arătând că nu trebuie neapărat să dea el un răspuns legat de mesajul acestora pe tema justiţiei.

1904 afișări

Unde au fost 70.000? Eu m-am uitat pe evaluările oficiale, au fost 25.000, dar nu asta este foarte important”, a spus Dragnea, întrebat despre protestele de sâmbătă.

Chestionat cum răspunde mesajului protestatarilor legat de Justiţei şi de persoanele cu probleme penale în funcţii publice, Dragnea a răspuns: „Nu trebuie neapărat să le răspund eu. Am spus tot timpul că respect orice formă de protest, dacă rămâne totuşi în nişte limite non-violente”.

„Dar încercăm totuşi să ducem programul de guvernare şi să ne exercităm mandatul şi în Parlament, unde ne-au votat totuşi câteva milioane de români, şi în Guvern, susţinut de Parlament, aşa cum am promis românilor în campania electorală”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, după şedinţa CExN, că membrii PSD cercetaţi penal pot face parte din viitorul Cabinet Dăncilă, el arătând că social-democraţii au decis să îşi facă ei înşişi Guvernul şi nu alte instituţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici