Liviu Dragnea: Eu nu mai depun plângerea penală, dar nu exclud ca ea să apară

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că el nu va mai depune plângere penală în problema sistemului de vot din Camera Deputaţilor, dar nu exclude, totuşi, ca o astfel de plângere să apară.

2519 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Eu nu mai depun plângerea penală, dar nu exclud ca ea să apară

Liviu Dragnea: Eu nu mai depun plângerea penală, dar nu exclud ca ea să apară (Imagine: Dragos Savu / Mediafax Foto)

”Eu nu, dar nu exclud ca ea să apară. Nu ştiu, nu pot să spun că nu va apare, dar a fost foarte multă supărare şi este în continuare foarte multă supărare şi frustrare din partea multor parlamentari, care s-au simţit păcăliţi de acest sistem de vot viciat”, a răspuns Liviu Dragnea, întrebat dacă va mai depune plângere penală.

Liderul PSD a fost întrebat de jurnalişti ce se întâmplă cu plângerea pe care o avea în lucru deputatul PSD, Daniel Florea. ”Din acest motiv spun că nu exclud, eu nu sunt jurist”, a spus Dragnea.

Dragnea anunţa, în urmă cu două săptămâni, că PSD va depune plângere penală pentru votul la Legea defăimării şi a susţinut că ar fi existat ”o mână criminală” care a manipulat sistemul informatic, în aşa fel încât să pice legea.

"Domnul Daniel Florea, acum, întocmeşte, redactează o plângere penală IN REM, pe care o va depune, mâine, la parchetul competent, o să hotărască care este acela, pentru ca procurorii să verifice urgent cine a intervenit în sistemul informatic. Reiese foarte clar că este vorba de 301 cartele, după listeningul depus, dar cineva a pus, cu mâna, ca să folosesc expresia aceasta, 315 prezenţi. Diferenţa de 14 nu există nici ca nume, nici ca şi cartele introduse (...) Cineva, o mână criminală, a pus acolo nu 301, ci 315”, anunţa Liviu Dragnea, imediat după votul din plenul Camerei Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici