Liviu Dragnea: Grindeanu s-a raportat incorect la Darius Vâlcov; înainte vorbea cu el, nu mai era PDL-ist

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că modul în care premierul Sorin Grindeanu s-a raportat la Darius Vâlcov este unul „profund incorect”, el arătând că Vâlcov a fost cel mai important membru care a redactat şi conceput programul de guvernare.

454 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Grindeanu s-a raportat incorect la Darius Vâlcov; înainte vorbea cu el, nu mai era PDL-ist

Liviu Dragnea: Grindeanu s-a raportat incorect la Darius Vâlcov; înainte vorbea cu el, nu mai era PDL-ist

„E profund incorect modul în care s-a raportat la Darius Vâlcov. Nu uităm cum a vorbit cu Darius Vâlcov atât în campania electorală, dar şi după ce a fost propus ca premier şi s-a instalat ca premier - vorbea destul de des cu Darius Vâlcov, venea la sediul din Băneasa, vorbea cu el. Atunci nu mai era fost PDL-ist, îl aprecia în faţa tuturor. Darius a fost unul din cei mai importanţi membri care a redactat şi conceput programul de guvernare, dacă nu era cel mai important”, a spus Dragnea.

El a arătat că Grindeanu nu a fost prea interesat de raportul de evaluare realizat de Vâlcov, deşi a avut posibilitatea să îl vadă încă de luni seara.

„Despre cirticile evaluării: s-a spus că aseară a luat act de raportul de evaluare. Luni seara ne-am întâlnit cu mai mulţi colegi şi cu domnul Grindeanu, cu acest raport pe masă. Nu prea a fost interesat de el”, a mai spus Dragnea.

El l-a contrazis pe Grindeanu, precizând că Vâlcov este membru PSD.

„Darius Vâlcov este membru PSD. El a anunţat că vrea să se retragă, dar organizaţia Olt l-a păstrat”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă este posibil ca Vâlcov să facă parte din noul Guvern PSD, Dragnea a reiterat că acesta a declarat şi anterior că nu ia în calcul ocuparea unei funcţii în Executiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici