Video Liviu Dragnea: Indiferent ce decizie va lua îl sprijin pe Tudorel Toader, dacă este corectă, argumentată

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, că îl va sprijini pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, indiferent ce decizie va lua cu privire la activitatea şefei DNA, Codruţei Kovesi şi a procurorului general, Augustin Lazăr, dacă abordarea va fi „cinstită, bine argumentată".

281 afișări

„Eu îl voi sprijini indiferent de ceea ce va transmite, doar cu o singură condiţie: dacă abordarea lui va fi cinstită şi bine argumentată, indiferent ce propunere sau ce evaluare va prezenta publicului, pentru că dumnealui a spus la dumneavoastră în emisiune că va face o evaluare”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, încontextul în care Tudorel Toader arr trebui să prezinte, luni, raportul de evaluarea a evaluarea activităţii procurorului general, Augustin Lazăr şi a şefei DNA Laurei Codruţa Kovesi.

Liviu Dragnea a afirmat că îl va sprijini pe Tudorel Toader, „dacă abordarea va fi una corectă, cinstită, fundamentată, argumentată”.

„Din partea mea va avea susţinere şi din partea PSD. Aştept să văd cu ce evaluare iese. Nici nu am vrut să îi dau idei, cine ştie, să zică cineva că îi sugerez”, a mai spus Liviu Dragnea.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi, că verificările privind activitatea Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi DNA se apropie de final şi că va comunica concluziile la data stabilită.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici