Liviu Dragnea, întrebat dacă miniştri din guvernul Ponta se vor regăsi în viitorul Executiv: "Nu sunt sigur"

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, luni, dacă vreun ministru din guvernul Ponta se va regăsi şi în viitorul Executiv, el precizând că nu este foarte sigur.

956 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, întrebat dacă miniştri din guvernul Ponta se vor regăsi în viitorul Executiv: "Nu sunt sigur"

Liviu Dragnea, întrebat dacă miniştri din guvernul Ponta se vor regăsi în viitorul Executiv: "Nu sunt sigur" (Imagine: MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO)

"Să aşteptăm propunerea desemnată, dar nu sunt foarte sigur", a răspuns Dragnea.

El a precizat că doar el este cel care ştie numele candidatului de premier propus de PSD şi că le va spune şi colegilor din partid acest nume, dar miercuri dimineaţă, în cadrul reuniunii Comitetului Executiv Naţional.

Dragnea a spus că va convoca CExN miercuri dimineaţă, înainte de a participa la consultările de la Cotroceni, fixate pentru ora 11.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici