Liviu Dragnea mesaj către Opoziţie. Parlamentar USR: Aş fi vrut să fie trimis cu altă ocazie

Iulian Bulai, parlamentar USR, a scris pe pagina de Facebook că a primit un mesaj de la Liviu Dragnea, prin care este informat de programul parlamentar de duminică, comentând că ar fi aşteptat mesajul cu altă ocazie şi că nu susţine graba PSD.

4232 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea mesaj către Opoziţie. Parlamentar USR: Aş fi vrut să fie trimis cu altă ocazie

Liviu Dragnea mesaj către Opoziţie. Parlamentar USR: Aş fi vrut să fie trimis cu altă ocazie

”Prima dată când primesc un sms de la Liviu Dragnea. Aş fi vrut sa fie trimis cu o altă ocazie. Ţin să îi amintesc că duminică nu se munceşte la parlament. Care e diferenta între duminică si luni? Cred ca e vorba de ziua de marţi: ICCJ va emite o decizie privitoare la dosarul preşedintelui Dragnea implicat la abuzurile de la DGSPAC Teleorman. Graba are un nume: spaima unei condamnări. Eu nu susţin graba de mâine”, scrie Iulian Bulai, parlamentar USR.

Alături de comentariu se află şi mesajul semnat de Liviu Dragnea, prin care destinatarii sunt rugaţi să participe la evenimentele parlamentare de duminică, şi anume activităţi de la ora 15.00 şi plen comun la ora 16.30.

PSD a anunţat, prin Mihai Fifor, că plenul comun pentru citirea moţiunii de cenzură va avea loc duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici