Video Liviu Dragnea, mesaj pentru PSD la votul privind moţiunea în cazul lui Tudorel Toader: Nu le dau sugestii/ Poziţia lui Tăriceanu

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că nu va sugera social democraţilor cum să voteze la moţiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader, lăsând la latitudinea fiecărui ales să îşi exercite votul. De cealaltă parte, Călin Popescu Tăriceanu spune că e rolul majorităţii să voteze împotrivă.

1966 afișări

"Nu le dau sugestii pentru că le-au tot dat unii. Unii să nu mai fie, alţii să rămână.... Să judece în consecinţă după propria conştiinţă. Eu nu pot să întorc mâna la spate deputaţilor PSD ", a declarat Liviu Dragnea, întrebat ce mesaj are pentru sociali democraţi având în vedere că miercuri se dă, în plenul Parlamentului, votul pe moţiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader.

Întrebat de moţiunea ce îl vizează pe ministrul Justiţiei, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat marţi că rolul majorităţii este să voteze împotrivă.

"Opoziţia face foarte bine că că foloseşte instrumentele democratice. Nu am nimic de criticat, e sarcina opoziţiei să întreprindă. Moţiunile nu afectează ministrul, ci e pe o temă, nu e un vot de încredere sau neîncredere, că aşa pare e cu totul altceva. Am o experienţă şi vă pot spune că nu acesta este obiectivul. E obligaţia noastră ca membri ai majorităţii să votăm împotriva moţiunii", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Marţi, în Camera Deputaţilor se dezbate moţiunea simplă la adresa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Moţiunea simplă este intitulată „Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)”, iar votul va fi dat în şedinţa de plen de miercuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici