Liviu Dragnea şi Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, susţin că Cătălin Ivan nu mai este membru PSD şi, ca urmare, nu poate fi exclus / Un primar din judeţul Iaşi îl contrazice pe Liviu Dragnea: „Cătălin Ivan e membru PSD”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, au susţinut, miercuri, dupăm şedinţa CExN a PSD, că europarlamentarul Cătălin Ivan nu este membru al partidului şi că, în consecinţă, nu poate fi exclus din PSD.

601 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea şi Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, susţin că Cătălin Ivan nu mai este membru PSD şi, ca urmare, nu poate fi exclus / Un primar din judeţul Iaşi îl contrazice pe Liviu Dragnea: „Cătălin Ivan e membru PSD”

Liviu Dragnea şi Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, susţin că Cătălin Ivan nu mai este membru PSD şi, ca urmare, nu poate fi exclus (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Un primar din judeţul Iaşi îl contrazice pe Liviu Dragnea: „Cătălin Ivan e membru PSD”

Primarul din comuna Dobrovăţ, Cătălin Iulian Mărtinuş, îl contrazice pe liderul PSD, Liviu Dragnea, declarând, miercuri, pentru MEDIAFAX, că europarlamentarul Cătălin Ivan e membru PSD şi are şi confirmarea organizaţiei judeţene Iaşi.

Primarul a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX că Ivan a fost transferat la Dobrovăţ de la Organizaţia Sectorului 1.

„Eu nu cunosc declaraţia domnului preşedinte Dragnea pentru că sunt la muncă. Dar situaţia reală pot să v-o spun. El (<cătălin Ivan – n.r.) a fost transferat la Dobrovăţ de la Organizaţia Ssectorului 1. La momentul respectiv au fost ceva discuţii pe tema asta, dar indiferent ce s-a întâmplat la momentul respectiv, acum recent, cred că în luna noiembrie, la propunerea preşedintelui interimar Mihai Chirica s-a votat într-un consiliu executiv primirea domnului Cătălin Ivan în Organizaţie la Iaşi şi toată lumea a votat în unanimitate”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Cătălin Iulian Mărtinuş, primarul de la Dobrovăţ, localitatea în care şi-a făcut transferul Cătălin Ivan, de la Sectorul 1 al Capitalei.

Întrebat dacă face parte Cătălin Ivan din PSD, Cătălin Iulian Mărtinuş, primarul de la Dobrovăţ a răspuns că „din câte cunosc eu, da. Cătălin Ivan este membru PSD, având şi confirmarea organizatiei judeţene”.

În ceea ce priveşte discuţiile privind faptul că pentru a face parte din organizaţia de la Dobrovăţ, Cătălin Ivan ar trebui să aibă adresa din buletin în acea localitate, Cătălin Iulian Mărtinuş a explicat că „au fost discuţii la momentul respectiv pe tema asta şi ne-am uitat în statut împreună cu o comisie şi în statut scrie că <de regulă>, nu scrie în mod obligatoriu. Această referire cu buletinul este doar la înscrierea în partid, nu ulterior, la un transfer eventual”.

Liviu Dragnea şi Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, susţin că Cătălin Ivan nu mai este membru PSD şi, ca urmare, nu poate fi exclus

„Le-am explicat colegilor mei un lucru foarte important: nu poate fi exclus din partid cineva care nu mai e membru. Dlomnul Cătălin Ivan nu mai e membru al partidului demult. A fost exclus de organizaţia PSD Sector 1 de ceva vreme. Deci, nu e cazul”, a spus Dragnea, întrebat ce a făcut cu solicitarea unor membri CExN de a-l exclude din partid pe Cătălin Ivan, pentru declaraţii critice la adresa conducerii formaţiunii.

La rândul său, preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a precizat că Ivan nu mai este membru PSD de un an, de când a fost exclus de PSD Sector 1.

„Cătălin Ivan nu mai este membru de un an de zile, de când a fost la Sectorul 1 si a fost exclus. Cei de la Sectorul 1 au venit astăzi şi au spus ca el a fost exclus din partid de la Sectorul 1 si nu s-a mai înscris nicăieri. Nici măcar nu s-a mai pus în discuţie excluderea lui, constatându-se că nu mai este membru”, a spus Bădălău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici