Liviu Dragnea: Premierul pe care îl vom propune va fi membru PSD/ Ce spune despre vicepremierul Vasile Dâncu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara că propunerea de premier a social-democraţilor va fi un membru de partid.

1159 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Premierul pe care îl vom propune va fi membru PSD/ Ce spune despre vicepremierul Vasile Dâncu

Liviu Dragnea: Premierul pe care îl vom propune va fi membru PSD/ Ce spune despre vicepremierul Vasile Dâncu (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

''Propunerea de prim-ministru din partea PSD - dacă noi vom fi cei care trebuie să formăm Guvernul - va fi un membru PSD'', a spus Dragnea la Realitatea TV. Întrebat dacă ar putea fi vorba de un membru PSD suspendat, liderul partidului a replicat: ''Astea-s glume''.

El a reiterat că nu ştie dacă vicepremierul Vasile Dâncu este membru PSD sau nu.

''Avem peste 500.000 de membri de partid, nu ştiu numele la toţi. Chiar nu ştiu. Nu ştiu, unii zic că nu alţii zic că da'', a susţinut Dragnea, întrebat dacă Dâncu este sau nu membru de partid.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat în luna august că Vasile Dâncu ar fi o variantă a partidului pentru postul de premier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici