Liviu Dragnea, sfaturi pentru tinerii PSD: E important să nu minţi şi să nu foloseşti date false

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis luni tinerilor social-democraţi că în calitate de politician este important să nu minţi şi să nu foloseşti date false.

333 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, sfaturi pentru tinerii PSD: E important să nu minţi şi să nu foloseşti date false

Liviu Dragnea, sfaturi pentru tinerii PSD: E important să nu minţi şi să nu foloseşti date false (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

''Nu fac nici pe dădaca, dar e bine să ştiţi nişte lucruri şi să învăţaţi ce nu e bine de făcut ca politician, indiferent dacă eşti tânăr sau mai puţin tânăr. E important să nu minţi şi e şi periculos, să nu foloseşti date false, ştiind că acestea sunt false inducând în eroare instituţii publice, minţind cetăţeni, sindicatele şi punând în pericol siguranta naţională'', le-a spus social-democratul reprezentanţilor organizaţiei de tineret.

Afirmaţiile au venit în contextul disputelor privind legea de adoptare a OUG 20/2016 prin care se acordă unele majorări bugetarilor.

Dragnea a fost condamnat definitiv în aprilie 2016 la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraude comise la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din funcţie, în iulie 2012. De asemenea, în iulie 2016, Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA într-un dosar în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, cauză în care este cercetat alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici