Liviu Dragnea: Sper ca ALDE să nu se scindeze. Pentru PSD e important ca ALDE să fie în regulă

Liderul PSD Liviu Dragnea şi-a exprimat, joi, speranţa ca ALDE să nu fie în pericol de scindare, el arătând că a făcut şi face tot ce îi stă în putinţă ca relaţiile dintre cei doi co-preşedinţinţi ALDE, respectiv Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin, să fie în regulă.

1248 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Sper ca ALDE să nu se scindeze. Pentru PSD e important ca ALDE să fie în regulă

Liviu Dragnea: Sper ca ALDE să nu se scindeze. Pentru PSD e important ca ALDE să fie în regulă

„PSD nu este in pericol de scindare, categoric nu. Sper că nici ALDE să nu fie în acest pericol. Eu am făcut tot ce mi-a stat in putinţă - şi fac în continuare, ca bun prieten - ca relaţiile dintre domnul Tăriceanu şi domnul Daniel Constantin să fie relaţii bune. Şi sper că dureze. Pentru noi e important ca lucrurile în ALDE să fie în regulă”, a spus Dragnea la România Tv.

El a arătat că a auzit „tot felul de zvonuri”, în ultima perioadă privind întâlniri ale lui Daniel Constantin cu „mai mulţi oameni”.

„ Am auzit tot felul de zvonuri în ultimele zile. Sper că nu fie adevărat. (Am auzit, n.r.) că domnul Daniel Constantin s-a întâlnit cu mai mulţi oameni, că ar vrea să facă nu-ştiu-ce paşi. Am vorbit cu domnul Daniel Constantin, mi-a zis că nu are astfel de gânduri. Cel puţin aşa mi-a zis”, a arătat Dragnea.

Surse politice au relatat, în ultima perioadă, că între co-preşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin ar fi apărut animozităţi, în perspectiva organizării Congresului partidului unde ar trebui să decidă o conducere unică.

Aceleaşi surse au arătat că în timp ce Tăriceanu îşi doreşte organizarea unui Congres rapid, în primăvară, la care să candideze şi să devină preşedinte unic, Daniel Constantin are în vedere organizarea unui Congres spre sfârşitul anului, la care să candideze şi el pentru preşedinţia unică.

În presă au circulat zvonuri despre o eventuală „rupere” a ALDE, Daniel Constantin prospectând piaţa politică pentru eventuale proiecte politice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici