Liviu Iolu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, joi, la finalul şedinţei de guvern, că Liviu Iolu este noul purtător de cuvânt al Executivului, el mulţumindu-i lui Dan Suciu care se va întoarce la Banca Naşională a României.

780 afișări
Imaginea articolului Liviu Iolu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

Liviu Iolu, noul purtător de cuvânt al Guvernului (Imagine: Andrei Pungovschi/ Ariva Mediafax Foto)

Dacian Cioloş a explicat că înţelegerea cu Dan Suciu a fost să vină în funcţia de purtător de cuvânt pentru câteva luni, iar mandatul său a fost prelungit până după alegerile locale.

Premierul a mai spus că a decis ca Departamentul de comunicare să fie organizat diferit, astfel încât Liviu Iolu, care era deja consilier la Cancelaria prim-ministrului, să preia poziţia de purtător de cuvânt, în timp ce Dorian Filote va conduce Departamentul de comunicare.

Dan Suciu a fost eliberat la cerere de premierul Dacian Cioloş din funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei şi purtător de cuvânt al Guvernului, Dorian Filote, fostul consilier al şefului Executivului din perioada în care era comisar european, fiind numit secretar de stat la Cancelarie.

Decretele în acest sens au fost publicate joi în Monitorul Oficial.

În martie, jurnalistul Liviu Iolu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, el fiind, la acea dată, editorialist la cotidianul „Adevărul”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici