Liviu Pleşoianu nu are susţinerea necesară pentru a intra în cursa pentru şefia PSD

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu nu are susţinerea necesară pentru a intra în alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD care vor avea loc sâmbătă la congresul partidului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate. Acesta are nevoie de susţinerea unei organizaţii PSD.

946 afișări
Imaginea articolului Liviu Pleşoianu nu are susţinerea necesară pentru a intra în cursa pentru şefia PSD

Liviu Pleşoianu nu are susţinerea necesară pentru a intra în cursa pentru şefia PSD

Deputatului PSD Liviu Pleşoianu i-ar putea fi respinsă candidatura pentru alegerile interne PSD pentru funcţia de preşedinte al partidului. Acesta nu are susţinerea unei organizaţii din partid, criteriul minim pentru a fi acceptat la alegerile interne, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Liviu Pleşoianu, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte PSD, o acuza, marţi, pe aceasta că se dezice de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, şi spune că "Dăncilă a predat cu arme şi muniţii partidul inclusiv faţă de domnul Klaus Iohannis".

Liviu Pleşoianu a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte PSD, funcţie pentru care va lupta cu Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici