Lucian Bode, fără mască la UNTOLD. Europol: Legea în România se împarte între "jmecheri" şi "fraieri"

  • Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a fost surprins fără mască de protecţie la UNTOLD într-un spaţiu închis.
  • Europol a postat un colaj foto în care ministrul apare într-o poză oficială cu mască şi în alta întămplătoare fără.
  • Europol: Legea în România se împarte între "jmecheri" şi "fraieri".
7082 afișări
Imaginea articolului Lucian Bode, fără mască la UNTOLD. Europol: Legea în România se împarte între "jmecheri" şi "fraieri"

Sindicatul Europol a publicat o poză în care ministrul Lucian Bode apare fără mască la festivalul de muzică UNTOLD, ce a avut loc în acest weekend.

Poza este în contrast cu fotografia oficială publicată chiar de ministru pe contul său de Facebook în care acesta poartă mască şi cere oamenilor să respecte măsurile de protecţie.

"Bucuraţi-vă în siguranţă de acest festival şi respectaţi măsurile de protecţie!", a fost mesajul care a însoţit poza cu mască publicată de Lucian Bode.

Sindicatul Europol critică într-un mesaj pe Facebook atitudinea ministrului ce în opinia lor afectează încrederea ceteţeanului în autorităţi.

"După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeaşi faptă", au scris sindicaliştii de la Europol pe Facebook.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici