Lucian Bolcaş a fost exclus din PRM, pentru trădarea intereselor partidului

Lucian Bolcaş a fost exclus, marţi, din PRM, pentru trădarea intereselor partidului şi pentru declaraţiile publice din ultima vreme, în contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale formaţiunii.

330 afișări
Imaginea articolului Lucian Bolcaş a fost exclus din PRM, pentru trădarea intereselor partidului

Lucian Bolcaş a fost exclus din PRM, pentru trădarea intereselor partidului (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Biroul Permanent a hotărît, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcaş pentru trădarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Băsescu şi pentru declaraţiile publice pe care le-a făcut, în ultima vreme, în totală contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale partidului", se arată într-un comunicat al PRM, remis agenţiei MEDIAFAX, după şedinţa Biroului Permanent al partidului, condusă de către Corneliu Vadim Tudor.

Bolcaş este acuzat şi că nu a apărat corect interesele PRM în disputa pentru sediul central al partidului.

În aceeaşi şedinţă s-a mai decis excluderea lui Corneliu Bichineţ, preşedintele filialei judeţene Vaslui, Dumitru Codreanu, preşedintele filialei judeţene Botoşani, şi a lui Marian Fulga, preşedintele filialei judeţene Argeş, pentru abateri repetate de la disciplina de partid.

PRM va anunţa Consiliul Judeţean Vaslui în legătură cu retragerea sprijinului politic al lui Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte CJ, urmînd ca partidul să facă o altă nominalizare pentru această funcţie, se arată în comunicat.

În aceeaşi şedinţă, Florin Simion a fost numit în funcţia de trezorier al PRM

Lucian Bolcaş a fost deputat PRM în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008. De asemenea, a deţinut funcţia de vicepreşedinte PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici