Lucian Isar, eliberat din funcţia de consilier onorific al premierului

Lucian Isar, soţul vicepreşedintelui PNL Alina Gorghiu, a fost eliberat din funcţia de consilier onorific al prim-ministrului, potrivit unei decizii a premierului NIcolae Ciucă. Isar a fost numit în această funcţie de Florin Cîţu.

2959 afișări
Imaginea articolului Lucian Isar, eliberat din funcţia de consilier onorific al premierului

Lucian Isar, eliberat din funcţia de consilier onorific al premierului

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează, la cerere, calitatea de consilier onorific al prim-ministrului acordată domnului Lucian Isar”, este decizia premierului Nicolae Ciucă.

Lucian Isar a fost numit consilier onorific al premierului Florin Cîţu, pe 28 decembrie 2020, potrivit unei decizii care a fost publicată în Monitorul Oficial.

Funcţia nu era remunerată, potrivit deciziei citate.

Lucian Isar este soţul liberalei Alinei Gorghiu.

Potrivit zf.ro, Lucian Isar, nominalizat de Victor Ponta să ocupe „o poziţie de ministru delegat pentru mediul de afaceri", a fost unul dintre cei mai tineri bancheri care au ocupat o poziţie de top în sistemul bancar local, dar a fost expulzat de către BNR în urma atacului speculativ asupra leului din septembrie 2008.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
isar,
ciucă,
cîţu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici