Lucian Şova , ministrul Transporturilor: Mă flatează că sunt pe toate listele de remaniere

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova (PSD), s-a declarat miercuri, la Parlament, „flatat” de faptul că numele său figurează pe listele pentru remanierea guvernamentală şi a indicat că nu are nimic să-şi reproşeze.

332 afișări
Imaginea articolului Lucian Şova , ministrul Transporturilor: Mă flatează că sunt pe toate listele de remaniere

Lucian Şova , ministrul Transporturilor: Mă flatează că sunt pe toate listele de remaniere

Întrebat, miercuri, la Parlament, dacă este pregătit să plece din Guvern la remanierea guvernamentală, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a răspuns: „Mă flatează faptul că sunt pe toate listele de remaniere. Sunt pregătit din prima zi, dar cu siguranţă acest lucru nu se va face de o manieră întâmplătoare atunci când se va face. Îmi place că sunt pe toate liste de remaniere, nu ştiu dacă spre bucuria sau spre disperarea unora”.

Şova a adăugat că nu are nimic să îşi reproşeze în activitatea de la ministerul Transporturilor.

Vicepremierul Viorel Ştefan a declarat, miercuri, la Parlament, că nu poate să anticipeze dacă va mai rămâne sau nu în Guvern după remaniere, însă a precizat că merge pe proiectul şefiei ASF la care şi-a depus candidatura.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că la această oră nu se pune problema remanierii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader şi că remanierea membrilor Guvernului nu nicio legătură cu o posibilă OUG pentru amnistie şi graţiere.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că a încheiat evaluarea miniştrilor, urmând să o prezinte în Comitetul Executiv Naţional PSD. Şeful Executivului a refuzat să dea nume sau să precizeze câţi miniştri vor părăsi Cabinetul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici