Ludovic Orban a avut Covid-19: Cel mai probabil, am fost infectat cu Omicron / Politicianul este triplu vaccinat şi spune că nu a făcut o formă gravă

Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, transmite că a avut Covid-19. „M-am îmbolnăvit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021 şi respect regulile de protecţie sanitară. Nu am avut o formă gravă”, anunţă fostul lider al PNL.

1580 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a avut Covid-19: Cel mai probabil, am fost infectat cu Omicron / Politicianul este triplu vaccinat şi spune că nu a făcut o formă gravă

Ludovic Orban a avut Covid-19: Cel mai probabil, am fost infectat cu Omicron / Politicianul este triplu vaccinat şi spune că nu a făcut o formă gravă

„Am fost absent din spaţiul public după anul nou dintr-un motiv obiectiv. Am avut Covid-19. Am fost diagnosticat pozitiv la testul PCR efectuat în 5 ianuarie. Timp de doi ani, de la debutul pandemiei, am reuşit să mă feresc de coronavirus. M-am îmbolnăvit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021 şi respect regulile de protecţie sanitară. Cel mai probabil, am fost infectat cu Omicron. Nu am avut o formă gravă. Simptomele ( febră, tuse uscată, dureri de cap, dureri musculare, iritaţia căilor respiratorii ) s-au manifestat timp de 2, 3 zile”, scrie pe Facebook Ludovic Orban.

El povesteşte acţiunea instituţiilor implicate.

„Am fost sunat de DSP Bucureşti chiar în ziua în care am fost introdus în aplicaţia Coronaforms pentru efectuarea anchetei epidemiologice şi am primit pe mail decizia DSP cu privire la perioada de izolare în ziua următoare. Am fost sunat şi de un reprezentant al DSP Prahova, probabil pentru că în ancheta epidemiologică am indicat ca loc posibil de infectare o localitate din judeţul Prahova, unde mi-am petrecut revelionul. În perioada în care am fost izolat la domiciliu am fost vizitat de poliţie de două ori pentru a fi verificat dacă respect decizia de izolare. Nu am fost la spital, dar mi-am monitorizat constant saturaţia de oxigen cu pulsoxiometrul. De astăzi, mi-am reluat activitatea obişnuită şi sunt la fel de dedicat ca şi până acum reprezentării în Parlament a cetăţenilor români”, punctează fostul lider PNL.

Ludovic Orban vine şi cu o serie de sfaturi pentru români.

„PS1: Vă recomand cu încredere să vă vaccinaţi. Chiar dacă nu elimină riscul de îmbolnăvire, cu siguranţă vă fereşte de o formă mai gravă a bolii. PS2: Solicit coaliţiei de guvernare să renunţe complet la ideea Certificatului Verde. PS3: Indiferent dacă sunteţi sau nu vaccinaţi, respectaţi în continuare măsurile de protecţie sanitară”, conchide Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici