Ludovic Orban, în vizită la şantierul din Braşov. „Vreau ca peste 6 ani, când voi veni în Braşov să spun: Toate drumurile duc la Braşov” VIDEO

  • Premierul Ludovic Orban a efectuat o vizită de monitorizare pe şantierul autostrăzii Comarnic-Braşov, vineri dimineaţa.
  • „Obiectivele de investiţii sunt obiective fundamentale. Braşovul e inima României”, a declarat Orban.
  • Premierul crede că „România are nevoie ca de aer de modernizarea infrastructurii”.
6412 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, în vizită la şantierul din Braşov. „Vreau ca peste 6 ani, când voi veni în Braşov să spun: Toate drumurile duc la Braşov” VIDEO

Ludovic Orban, în vizită la şantierul din Braşov. „Vreau ca peste 6 ani, când voi veni în Braşov să spun: Toate drumurile duc la Braşov” VIDEO

Prim-ministrul Ludovic Orban, aflat în vizită la Braşov, a făcut o serie de declaraţii vineri dimineaţa, privind stadiul lucrărilor la lotul de autostradă Râşnov Cristian şi şantierul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. Acesta a precizat că „peste 6 ani, când voi veni în Braşov, să spun că toate drumurile duc la Braşov”. 

„Să realizam conexiunea dintre Bacău şi Braşov. O să asigurăm o legatură mai bună între Moldova şi Braşov prin intermediul tronsonului Bacău-Braşov. Sunt convins că domnul preşedinte al Consiliului Judeţean va tăia panglica şi va primi primul avion”, a declarat Orban. 

Acesta a precizat că Braşovul trebuie să aibă legătură cu graniţa de vest şi să aibă legătură cu portul Constanţa. „Obiectivele de investiţii sunt obiective fundamentale. Braşovul e inima României”, a mai punctat premierul, spunând totodată că multă lume a comparat Braşovul cu Bucureştiul.  „Braşovul ar fi putut fi o capitală pentru ţara asta. Să nu spuneţi acum că vom muta capitala. N-avem în plan aşa ceva. Braşovul e punct extrem de important pentru România. Ne propunem să alocăm sume fără precendent pentru obiectivele de investiţii pentru Braşov şi nu pot să nu vă aduc aminte că am trecut şi eu pe la Ministerul Transporturilor şi asta mă face să înţeleg mai uşor. Domnul Bode are în mine un susţinător foarte puternic. Comarnic-Braşov trebuia să se facă demult”, a mai declarat Orban, vineri. 

Orban a punctat pe faptul că există, momentan, mai multe proiecte de infrastructură în lucru. „Din 2008 şi până azi, singurul tronson de pe autostradă e cel pe care stăm noi şi care va fi în curând gata. S-a pierdut foarte mult timp. România are nevoie ca de aer de modernizarea infrastructurii. Obiectivul nostru principal sunt investiţile în infrastructură. Sunt multe proiecte care sunt în desfăşurare. În următoarea perioadă, dacă vrem să ne modernizăm, dacă vrem să creştem standardul de viaţă pentru fiecare român, să asiguram perspective de dezvoltare, prioritatea zero trebuie să fie investiţiile în infrastructură.

 

                

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici