Ludovic Orban: Premierul este dat de partidul care va câştiga alegerile. Marcel Ciolacu: Atunci va fi de la PSD

  • Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Timişoara, întrebat dacă va fi premier şi după alegerile din decembrie, că primul ministru îl dă partidul care va câştiga alegerile.
  • Marcel Ciolacu i-a replicat: „Să rămână scris”, fiind convins că premierul va fi dat de PSD.
655 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Premierul este dat de partidul care va câştiga alegerile. Marcel Ciolacu: Atunci va fi de la PSD

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, daca va fi prim-ministru şi după alegerile parlamentare din decembrie.

„Premierul este desemnat de partidul care câştigă alegerile”, a spus Orban, convins de victoria PNL.

În replică, preşedintele PSD a spus, pe Facebook, faptul că această replică a lui Orban trebuie să rămână scrisă, el fiind convins că alegerile vor fi câştigate de PSD.

„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: <Premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile”>. Aşa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiştii, impostorii şi penalii, Ludovic!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Preşedintele PSD îi reaminteşte premierului că trebuie să prezinte public bugetul României.

„„Dacă nu aduce #austeritatea, de ce îl ţineţi ascuns?!”, a mai scris Ciolacu.

Alegerile parlamentare sunt programate să se desfăşoare în data de 6 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici