Ludovic Orban şi-a găsit strategia: „Românii sunt în majoritate naţionalişti şi creştini. Nu putem lăsa acest bazin electoral PSD-ului”

Ludovic Orban a declarat că România este formată în proporţie de 70% din populaţie care vibrează la doctrina naţionalistă şi creştină, iar acest bazin electoral nu trebuie lasat PSD-ului.

2139 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban şi-a găsit strategia: „Românii sunt în majoritate naţionalişti şi creştini. Nu putem lăsa acest bazin electoral PSD-ului”

Ludovic Orban şi-a găsit strategia: „Românii sunt în majoritate naţionalişti şi creştini. Nu putem lăsa acest bazin electoral PSD-ului”

„Suntem parte din Uniunea Europeană, suntem parte din NATO, dar suntem români avem interese fundamentale care trebuie apărate, iar liderii PNL trebuie să-şi asume acest risc de a se bate pentru interesele fundamentale ale României.
 
La ora actuală există în România aproximativ 65-70% din populaţie care adoră sau simpatizează, vibrează la elemente de doctrină naţională, patriotică, creştină, cu baza conservatoare, cu fundamentele tradiţionale ale societăţii româneşti, satul românesc, şcoala, biserica, familia, sunt lucruri fundamentale în dezvoltarea societăţii româneşti, sunt valori pe care noi trebuie să le apărăm, ca şi partid politic. 
 
Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta, să-i zicem, modern sau progresist, în condiţiile în care avem un bazin atât de larg de expunere pe care noi PNL trebuie să îl reprezentăm, nu să lăsăm PSD-ul mincinos care a ţinut România pe loc şi care nu a făcut altceva decât să menţină subdezvoltarea României şi statul pe loc în competiţie cu celelalte ţări occidentale sau nu o să le lăsam la alţi demagogi care s-au trezit peste noapte şi se bat cu cărămida în piept că sunt naţionalişti”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, la Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici