VIDEO Ludovic Orban şi Anca Dragu s-au vaccinat public pentru COVID-19

  • Etapa a II-a a campaniei de vaccinare continuă în România.
  • Marţi dimineaţă, Ludovic Orban se vaccinează pentru COVID-19.
  • Şi Anca Dragu, preşedintele Senatului, primeşte marţi doza anti COVID-19.
862 afișări
Imaginea articolului VIDEO Ludovic Orban şi Anca Dragu s-au vaccinat public pentru COVID-19

„Mă bucur că rata de vaccinare a crescut, am ajuns la 30.000 de vaccinuri pe zi. Asta înseamnă că în curând ne vom putea relua vieţile. Putem să mergem să ne plimbăm, putem să ne reluăm vieţile. Este un semn bun petru revenirea economică, pentru acest nou început de an”; a spus Anca Dragu, preşedintele Senatului, după ce s-a vaccinat.

La rândul său, Ludovic Orban a spus că a decis să se vaccineze public pentru a le arăta românilor că trebuie să aibă încredere.

„Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare şi că vaccinarea cetăţenilor români reprezintă singura cale de revenire la o viaţă normală pentru a putea relua procesul de creştere economică şi pentru a putea să ne reluăm viaţa în condiţii de normalitate. Cred că această campanie de vaccinare este fudamentală pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti şi a economiei , apreciez solidaritatea în abordarea campaniei de vaccinare la nivel european, faptul că la nivel european Comisia Europeană s-a implicat extrem de serios pentru a susţine procesul de vaccinare în toate ţările UE”, a spus Orban.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi preşedintele Senatului, Anca Dragu, s-au vaccinat, marţi, împotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”. Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu s-au vaccinat şi ei, vineri şi sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici