Ludovic Orban va participa la şedinţa CCR de astăzi, pentru validarea mandatului lui Klaus Iohannis

O şedinţă a Curţii Constituţionale a României (CCR) pentru validarea mandatului preşedintelui Klaus Iohannis va avea loc joi, la care va participa de la ora 16.00, premierul Ludovic Orban alături de alţi membri ai Guvernului, potrivit agendei oficiale afişate pe site-ul Guvernului.

570 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban va participa la şedinţa CCR de astăzi, pentru validarea mandatului lui Klaus Iohannis

Ludovic Orban va participa la şedinţa CCR de joi, pentru validarea mandatului lui Klaus Iohannis

Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, potrivit sursei citate.

Potrivit rezultatele parţiale furnizate, luni, de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea a 99,67% dintre voturile pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis obţinând 65,88% dintre voturi, iar Viorica Dăncilă - 34,12%.

În urma pierderii alegerilor de către PSD, Viorica Dăncilă şi-a anunţat marţi seara demisia de la şefia partidului, iar conducerea a fost preluată interimar de Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
ccr,
mandat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici