Ludovic Orban vrea o „lege a pensiilor mai bună”. Ce va elimina Guvernul din sistemul de pensii din România

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că Guvernul va crea, în 2020, echipe de specialişti care vor face o analiză asupra sistemului de pensii din România, astfel încât să creeze o lege a pensiilor "mai bună".

3239 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban vrea o „lege a pensiilor mai bună”. Ce va elimina Guvernul din sistemul de pensii din România

Ludovic Orban: Anul viitor vom lucra pentru a scoate o lege a pensiilor mai bună

"Uitaţi-vă în programul de guvernare. Anul viitor vom crea echipe largi de lucru care vor include specialişti. Vom include reprezentanţi din partea organizaţiilor pensionarilor, oameni care au expertiză în domeniu pentru a face o analiză extrem de serioasă asupra sistemului de pensii din România, pentru a sesiza disfuncţionalităţile, inechităţile. Vom lucra pentru a scoate o lege mai bună a pensiilor", a afirmat prim-ministrul.

Ludovic Orban a anunţat, marţi, că Guvernul pregăteşte un proiect de lege pentru repararea inechităţilor în legislaţia din domeniul pensiilor. El a precizat că printre problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap se numără adaptarea învăţământului la nevoile acestora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pensii,
guvern,
orban

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici