Lupta din PNL intră în ultima 100 de metri. A început votul final

Delegaţii la congresul PNL au început să voteze. În sală sunt aproximativ 5.000 de delegaţi. Ludovic Orban şi Florin Cîţu sunt candidaţii la preşedinţia partidului.

324 afișări
Imaginea articolului Lupta din PNL intră în ultima 100 de metri. A început votul final

Lupta din PNL intră în ultima 100 de metri. A început votul final

Votul pentru funcţia de preşedinte PNL a început.

În sală sunt prezenţi 4.874 delegaţi.

Florin Cîţu le-a cerut delegaţilor de la congresul PNL să îl voteze, pentru că îşi face bine treaba. El a spus că a început spălând vase în SUA şi a ajuns în conducerea unor bănci naţionale.. „Mă voi bate pentru PNL aşa cum nu au ştiut, nu au vrut sau nu au putut alţii să o facă”, spune Cîţu.

„Fraţilor, ce facem cu guvernarea?” – s-a adresat Ludovic Orban colegilor săi, la Congresul PNL. El spune că niciodată nu a existat o cotă de neîncredere atât de mare pentru un premier sau un Guvern, aşa cum este Guvernul Cîţu. Orban promite că are soluţii la criza politică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici