Lupta pentru şefia USR PLUS Bucureşti. Vlad Voiculescu: Candidez pentru a continua ce am început

Vlad Voiculescu va candida pentru preşedinţia Biroului Municipal al USR PLUS Bucureşti. Contracandidatul său este Octavian Berceanu, şeful Gărzii de Mediu.

2531 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru şefia USR PLUS Bucureşti. Vlad Voiculescu: Candidez pentru a continua ce am început

Lupta pentru şefia USR PLUS Bucureşti. Vlad Voiculescu: Candidez pentru a continua ce am început

„În USR PLUS sunt alegeri interne. Este un moment important în viaţa unui partid politic, mai ales într-unul democratic cum este USR PLUS. Voi candida pentru preşedinţia Biroului Municipal al USR PLUS Bucureşti. Candidez pentru a continua ce am început. Urmează ani de construcţie în care ne vom redefini împreună organizaţia şi rolurile, în care vom continua ce am început bun şi în care va trebui să schimbăm ce ne-a slăbit în trecut”, anunţă pe Facebook Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii afirmă că USR PLUS „a dat oamenilor speranţă”.

„USR PLUS este şansa unei generaţii, iar orice faptă şi orice cuvânt fie construiesc, fie retează această şansă”, adaugă Voiculescu.

El transmite şi o scrisoare adresată membrilor USR PLUS Bucureşti.

„Sunt gândurile mele despre ce a fost şi cum cred eu că trebuie construit mai departe - într-un partid democratic, în Bucureşti şi în România”, conchide Vlad Voiculescu.

Pentru aceeaşi funcţie şi-a anunţat candidatura şi şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici