MAE: Cei trei români răniţi la Bruxelles şi internaţi în spitale sunt în stare stabilă

Cei trei cetăţeni români răiniţi în atentatele de la Bruxelles care mai sunt internaţi în spitale în Belgia sunt în stare stabilă, informează joi de Ministerul Afacerilor Externe.

744 afișări
Imaginea articolului MAE: Cei trei români răniţi la Bruxelles şi internaţi în spitale sunt în stare stabilă

MAE: Cei trei români răniţi la Bruxelles şi internaţi în spitale sunt în stare stabilă

"Potrivit ultimelor informaţii transmise de către Ambasada României la Bruxelles pe baza datelor primite de la autorităţile locale, în acest moment, în spitalele din Belgia se află în continuare internaţi cei 3 cetăţeni români despre care MAE a informat anterior. Aceştia sunt în stare stabilă, fiind monitorizaţi permanent atât de cadrele medicale, cât şi de reprezentanţii misiunii diplomatice române şi echipa consulară mobilă, trimisă la Bruxelles din Centrala MAE", potrivit sursei citate.

Totodată, referitor la solicitările de asistenţă consulară, MAE precizeză că au fost recepţionate şi soluţionate, aproximativ 40 de apeluri telefonice din partea cetăţenilor români, prin intermediul Call Center-ului MAE.

Celula de Criză MAE îşi continuă activitatea fiind în legătură permanentă cu autorităţile belgiene, prin intermediul celor trei misiuni diplomatice române de la Bruxelles şi a echipei consulare mobile, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare şi monitorizării evoluţiei situaţiei.

În atentatele din capitala Belgiei care au avut loc marţi au fost răniţi patru români, printre care şi un minor, unul dintre ei fiind însă externat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici