MAE condamnă atacurile teroriste care au avut loc în apropierea gării centrale din Ankara

Ministerul Afacerilor Externe "condamnă cu fermitate atacurile teroriste care au avut loc, sâmbătă, în apropierea gării centrale din Ankara, unde urma să se desfăşoare un miting autorizat, explozii care s-au soldat cu numeroase victime şi persoane rănite.

361 afișări
Imaginea articolului MAE condamnă atacurile teroriste care au avut loc în apropierea gării centrale din Ankara

MAE condamnă atacurile teroriste care au avut loc în apropierea gării centrale din Ankara

"MAE transmite condoleanţe autorităţilor turce şi poporului turc prieten, membrilor familiilor victimelor şi întreaga sa compasiune persoanelor rănite. MAE îşi exprimă solidaritatea cu poporul turc în aceste momente dramatice", se arată într-un comunicat al ministerului.

Totodată, MAE afirmă "deplina sa susţinere" pentru eforturile autorităţilor turce în vederea combaterii oricăror manifestări de tip terorist.

Exploziile produse sâmbătă lângă gara centrală din Ankara s-au soldat cu cel puţin 30 de morţi şi 126 de răniţi, a anunţat Ministerul turc de Interne, citat de agenţia Anadolu în pagina electronică.

Potrivit corespondentului agenţiei Anadolu, numeroase cadavre şi persoane rănite erau întinse pe jos, în faţa gării de pe strada Hipodrum, unde oamenii începeau să se adune pentru a participa la un miting pentru pace.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici