Mai mulţi consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se înscrie în PMP

Consilierii prezidenţiali Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca ar putea să demisioneze din funcţiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, potrivit unor surse politice.

896 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se înscrie în PMP

Mai mulţi consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se înscrie în PMP (Imagine: Shutterstock)

Potrivit surselor citate, mai mulţi consilieri prezidenţiali urmează să decidă, în zilele următoare, dacă rămân la Palatul Cotroceni sau se înscriu în Partidul Mişcarea Populară, discuţiile urmând a se tranşa în zilele următoare.

Pe lângă consilierii prezidenţiali Adrian Rădulescu (de la Departamentul Politici Economice şi Sociale) şi Gabriel Berca (Departamentul pentru Relaţia cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă), alte nume care ar putea să se îndrepte spre Mişcarea Populară sunt Daniel Moldoveanu (consilier de stat la Departamentul Securităţii Naţionale) şi Răzvan Murgeanu (consilier de stat la Cancelaria Preşedintelui), susţin aceleaşi surse.

Informaţiile în acest sens au fost vehiculate în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici