Manda dă detalii despre mitingul PSD de vineri, de la Craiova: Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă

Claudiu Manda a dat, joi, într-o conferinţă de presă, detalii despre mitingul PSD de vineri de la Craiova, spunând că acesta a fost organizat „în perspectiva alegerilor europarlamentare”. Întrebat dacă la miting va participa şi liderul PSD, Manda a răspuns: „Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă”.

830 afișări
Imaginea articolului Manda dă detalii despre mitingul PSD de vineri, de la Craiova: Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă

Manda dă detalii despre mitingul PSD de vineri, de la Craiova: Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă

„Suntem organizaţi, ne aşteptăm la 40.000 de simpatizanţi, de votanţi, de militanţi ai noştri. Acest miting se va desfăşura la ora 16.00 pe strada AI Cuza. O să fim toţi îmbrăcaţi în alb. Este primul miting pe care îl facem în perspectiva alegerilor europarlamentare. Vor fi prezenţi pe scenă lideri din Oltenia, vor fi prezenţi pe scenă primii 20 de candidaţi, vor fi prezente persoane din conducerea organizaţiei naţionale şi din Guvern. Suntem în faza de precampanie şi credem că ar trebui să le spunem oamenilor noştri de ce candidăm”, a spus liderul PSD Dolj.

Întrebat de jurnalişti dacă va participa şi Liviu Dragnea la mitingul din Craiova, Claudiu Manda a răspuns: „Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă alături de mine".

Claudiu Manda anunţase deja că PSD va organiza, vineri de la ora 16.00, un miting de pre-campanie la Craiova unde vor participa 40.000 de persoane. Social-democratul a precizat că acţiunea nu este o replică la manifestaţia liberalilor, pentru că „în judeţul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL”.

Liberalii au organizat o manifestaţie la Craiova, unde au fost prezente aproximativ 2.500 de persoane din judeţele Dolj, Olt, Gorj şi Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici