Mandatul de deputat al lui Teo Trandafir, validat de comisie; BP va programa depunerea jurământului

Mandatul de deputat al Teodorei Trandafir (PDL) a fost validat marţi de Comisia de resort a Camerei Deputaţilor, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele comisiei, Petru Călian, precizând că reprezentanta PDL urmează să depună jurământul în plenul Camerei miercuri sau luni.

23 afișări
Imaginea articolului Mandatul de deputat al lui Teo Trandafir, validat de comisie; BP va programa depunerea jurământului

Mandatul de deputat al lui Teo Trandafir, validat de comisie; BP va programa depunerea jurământului (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Dosarul este complet, conţine toate datele necesare validării. Din punct de vedere al legalităţii mandatului, nu sunt probleme. Plenul Camerei Deputaţilor urmează să valideze mandatul mâine (miercuri - n.r.) sau luni şi să aibă loc şi depunerea jurământului ( de către Teo Trandafir - n.r.)", a precizat, marţi, preşedintele Comisiei de validare.

Potrivit lui Călian, Biroul Permanent al Camerei este cel care va decide data la care Teo Trandafir va depune jurământul de deputat în plenul acestui for legislativ.

Teo Trandafir a fost aleasă deputat la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor organizate, în 25 aprilie, în Colegiul 19 Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici