Mandatul lui Clotilde Armand, pentru Primăria Sectorului 1, a fost validat de către Judecătorie

  • Clotilde Armand a câştigat alegerile locale cu 40.94%, spre deosebire de contracandidatul său, Daniel Tudorache, care a fost votat de 39.81% din cei care au fost prezenţi la vot.
  • Decizia magistraţilor poate fi atacată cu apel în termen de două zile de la momentul aducerii la cunoştinţă publică.
3278 afișări
Imaginea articolului Mandatul lui Clotilde Armand, pentru Primăria Sectorului 1, a fost validat de către Judecătorie

Mandatul lui Clotilde Armand, pentru Primăria Sectorului 1, a fost validat de către Judecătorie

Judecătoria Sectorului 1 a validat astăzi mandatul lui Clotilde Armand, pentru Primăria Sectorului 1, din Bucureşti.

Decizia magistraţilor poate fi atacată cu apel în termen de două zile de la momentul aducerii la cunoştinţă publică.

Clotilde Armand a câştigat alegerile locale cu 40.94%, spre deosebire de contracandidatul său, Daniel Tudorache, care a fost votat de 39.81% din cei care au fost prezenţi la vot. Acestea sunt rezultatele oferite de AEP. Tudorache a contestat rezultatul şi a depus o plângere penală la secţia specială de anchetare a magistraţilor.

De asemenea, Judecătoria Sectorului 1 a validat şi mandatele următorilor consilieri locali ai Consiliului Local Sector 1, Bucureşti Ioana-Felicia Constantin şi Costin-Sebastian Moise, candidaţi din partea Partidului Mişcarea Populară. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici