Manifestanţii PSD în Bucureşti: Jos Băsescu! Jos pinguinul!

Peste 10.000 de persoane, membri şi simpatizanţi PSD, au pornit, sâmbătă, într-un marş de protest, pe traseul Arcul de Triumf - Piaţa Victoriei, cerând demisia Guvernului Boc.

222 afișări
Imaginea articolului Manifestanţii PSD în Bucureşti: Jos Băsescu! Jos pinguinul!

Manifestanţii PSD în Bucureşti: Jos Băsescu! Jos pinguinul! (Imagine arhivă: Carmen Obreja/Mediafax Foto)

Protestatarii poartă tricouri roşii, cu inscripţia "Tu înainte de toate" şi şepci roşii.

Manifestanţii, care poartă de asemenea steaguri roşii cu inscripţia PSD şi pancarte, au pornit către Palatul Victoria, scandând lozinci împotriva Guvernului Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu, precum "Jos Băsescu", "Jos cu pinguinul", "Jos cu marinarul" şi "Hoţii".

Participanţii la marş poartă pancarte pe care se poate citi: "Vvrem UNU' MAI bun", "Românii umiliţi de Boc, "Aaţi furat banii de la FMI", "Impozit progresiv = solidaritate sociala, Băsescu + Boc = un milion de şomeri", "Fără TVA la alimentele de bază", "Vrem dreptate pentru personalul medical".

Printre cei care participă la manifestare se numără deputaţi PSD, între care Aura Vasile, Rodica Nassar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici