Marcel Ciolacu: ”16 ani de semnarea tratatului de aderare la UE. Unii scriu istorie, alţii ratează şanse istorice”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că după 16 ani de la semnarea tratatului de aderare a României la UE, actualii guvernanţi nu sunt în stare să trimită Comisiei Europene (CE) un plan coerent în privinţa PNRR: „Unii au scris istorie, alţii ratează şanse istorice pentru România”.

194 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: ”16 ani de semnarea tratatului de aderare la UE. Unii scriu istorie, alţii ratează şanse istorice”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a scris pe Facebook că duminică se împlinesc 16 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană.

„Pe 25 aprilie 2005, România a scris istorie la Luxemburg şi a deschis calea societăţii româneşti către valorile şi standardele europene. Din păcate, actualii conducători ai statului român – Iohannis, Cîţu sau Orban, nu au catadicsit să spună un cuvânt despre acest moment esenţial din istoria modernă a României”, se arată în postarea liderului social-democrat.

Acesta susţine că, după 16 ani, aceşti politicieni nu sunt în stare „nici măcar să trimită Comisiei Europene un plan coerent care să respecte cerinţele europene în privinţa PNRR”.

„Unii au scris istorie, alţii ratează şanse istorice pentru România!”, a adăugat Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici