Marcel Ciolacu anunţă un nou proiect. În ce constă propunerea liderului PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu a emis duminică ideea unei companii energetice naţionale, care să producă energie dintr-un mix de surse şi care să poată asigura într-un interval de 3 - 5 ani independenţa energetică a României.

4281 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu anunţă un nou proiect. În ce constă propunerea liderului PSD

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ciolacu spune că traversăm o criză mondială a energiei, care a fost gestionată mai prost în România. „Cred că e momentul, cu o asemenea forţă politică, să creăm o companie serioasă, care să producă şi verde şi nuclear şi pe cărbuni şi gaze, o companie naţională astfel încât în trei, maxim cinci ani România să fie independentă energetic”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Liderul PSD a precizat că la şedinţa de luni a coaliţiei sunt doi invitaţi, ministrul Energiei, caare să lămurească situaţia stocurilor, precum şi ministrul Finanţelor.

Ciolcu spune că mixul de energie verde şi producţie pe cărbune este o abordarea corectă, sugerată de specialişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici