Marcel Ciolacu: Claudiu Manda şi Mihai Tudose vor fi şefii de campanie ai PSD

Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că europarlamentarii Claudiu Manda şi Mihai Tudose vor coordona echipele de campanie ale PSD la alegerile locale din acest an.

684 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Claudiu Manda şi Mihai Tudose vor fi şefii de campanie ai PSD

Marcel Ciolacu: Claudiu Manda şi Mihai Tudose vor fi şefii de campanie ai PSD

„Claudiu Manda va fi şeful de campanie şi va lucra îndeaprope cu Mihai Tudose”, a anunţat Marcel Ciolacu, luni la finalul CEx al PSD de la Parlament.

Liderul interimar al PSD a spus despre Manda şi Tudose că sunt „doi oameni care ştiu să facă alegeri şi doi oameni care au câştigat alegeri”.

Ciolacu a adăugat că, în acest moment, alegerile „indiferent cum vor fi ele” reprezintă prioritatea şi nu Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului.

El a mai spus că la CEx de luni, colegii de partid i-au transmis că PSD este pregătit de alegeri anticipate dacă se va ajunge acolo.

„Cei mai mulţi dintre colegii mei au spus că suntem pregătiţi pentru orice fel de alegeri. (...) Acest partid nu are dreptul să se teamă de votul românilor. Este o mascaradă să faci anticipate cu două-trei luni înainte de alegerile la termen”, a conchis Ciolacu.

Discuţii au fost la şedinţa CEx de luni a PSD ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu cele parlamentare, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Printre cei care ar fi propus acest lucru se numără Paul Stănescu şi Olguţa Vasilescu.

Cu toatea acestea, o decizie în acest sens nu a fost votată în Comitetul Executiv de luni.

Ludovic Orban a afirmat că este destuld e probabil ca localele să se desfăşpare în a doua parte a lunii iunie, fie în 14 sau cel târziu 21 iunie. El a precizat că alegerile anticipate parlamentare pot avea loc în aceeaşi perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici