Marcel Ciolacu: Dacă colegii mei vor considera că sunt cea mai potrivită persoană, o să fiu premier

„Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să-i reprezint ca şi prim-ministru, eu am să fiu”, spune Marcel Ciolacu. El adaugă că, „dacă nu se face rotativa, altă variantă decât alegeri anticipate nu există”.

175 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Dacă colegii mei vor considera că sunt cea mai potrivită persoană, o să fiu premier

„În primul rând, e o onoare să fii prim-ministru, nu e pe dorinţe. Dorinţa mea ţine de votul colegilor mei. Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să-i reprezint ca şi prim-ministru, eu am să fiu”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că PSD va avea „categoric” premierul din luna mai.

„Protocolul este clar şi am anunţat că dacă nu se face această rotativă altă variantă decât alegeri anticipate nu există”, conchide liderul PSD.

PSD ar urma să preia, în mai 2023, funcţia de premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici