Marcel Ciolacu, despre bugetul pregătit de Guvern: Avem numai austeritate, tăieri de pensii, de salarii şi concedieri

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că miercuri partidul va prezenta un buget alternativ şi susţine că abordarea din bugetul pregătit de Guvern este greşită: „Avem în faţă numai austeritate, tăieri de pensii, de salarii şi disponibilizări.

675 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, despre bugetul pregătit de Guvern: Avem numai austeritate, tăieri de pensii, de salarii şi concedieri

Marcel Ciolacu, despre bugetul pregătit de Guvern: Avem numai austeritate, tăieri de pensii, de salarii şi concedieri

„Mâine (miercuri-n.r.) vă vom prezenta propunerea noastră de buget alternativ pentru România anului 2021 şi, din discuţiile avute cu liderii de sindicat, am tras concluzia evidentă că toată lumea este îngrijorată de România anului 2021 şi de această propunere de buget de austeritate a actualului Guvern, a domnului premier Cîţu Florin, fost ministru al Finanţelor. Este o abordare greşită, priorităţikle bugetare ale actualului Guvern nu sunt la fel de prioritare ca şi ale romînilor”, a declarat Marcel Ciolacu la finalul unei întâlniri pe care a avut-o marţi cu liderii sindicali.

Preşedintele PSD a anunţat că partidul va încerca în Parlament să modifice bugetul: „Rămâne o majoritate nu consistentă, una fragilă în Parlament, şi sperăm chiar şi din arcul guvernamental să ne gasim susţinere în propunerile noastre de modificare a bugetului”.

Acesta a spus că bugetul prezentat de Guvern este unul de austeritate.

„Este o îngrijorare în ceea ce priveşte viitorul Româmiei: nu avem investiţii majore, nu avem consum, pur şi simplu avem în faţă numai austeritate, tăierei de pensii, de salarii, de venituri şi, nu în ultimul rând, de disponibilizări”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici