Marcel Ciolacu despre premierul Florin Cîţu: Omul minte aşa cum respiră. Vom depune o moţiune de cenzură

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat pe premierul Florin Cîţu despre care a spus că minte aşa cum respiră.
  • Vom depune moţiune de cenzură, a precizat liderul PSD, duminică seara, la Antena 3.
453 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu despre premierul Florin Cîţu: Omul minte aşa cum respiră. Vom depune o moţiune de cenzură

Marcel Ciolacu despre premierul Florin Cîţu: Omul minte aşa cum respiră. Vom depune o moţiune de cenzură

Preşedintele social democraţilor a anunţat că PSD va depune o moţiune de cenzură pentru a încerca să dărâme guvernul Cîţu. Marcel Ciolacu nu a spus când va fi întocmit documentul, dar a dezvăluit faptul că se bazează pe voturile unor membri ai partidelor de la putere.

„Este prima moţiune simplă pe care am depus-o şi deja am avut patru voturi în plus, în afară de grupurile paralmentare PSD şi AUR. La doar două luni de la alegeri să avem patru voturi în plus faţă de ce avem noi ca opoziţie... Avem o sesiune parlamentară unde vom veni, categoric, cu o moţiune de cenzură”, a spus Marcel Ciolacu, duminică seara, la Antena 3.

Preşedintele PSD a mai spus că specialiştii partidului au pregătit un buget alternativ şi că parlamentarii social democraţi vor încerca să impună cât mai multe amendamente în proiectul de buget propus de Guvern.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici