Ciolacu, despre rezultatul alegerilor: Aroganţa şi închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate

Marcel Ciolacu a scris, luni, pe Facebook, că, prin prezenţa Vioricăi Dăncilă în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, PSD şi-a atins primul obiectiv de etapă. Social-democratul susţine că la aceste alegeri unele partide "au tratat cu aroganţă şi superioritate anumite categorii de români".

1180 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre rezultatul alegerilor: Aroganţa şi închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate

Ciolacu, despre rezultatul alegerilor: Aroganţa şi închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate

"PSD şi-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, aşa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidenţiale. Sunt rezultate care ne dau speranţa că putem să începem să construim. Felicit organizaţiile care au performat şi au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câştigat alegerile în judeţ. Le mulţumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie! De acum, ne aşteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentraţi şi determinaţi să facem un rezultat mare! PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ şi partidele care au tratat cu aroganţă şi superioritate anumite categorii de români. Aroganţa, fanatismul şi închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!", a scris, pe Facebook, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis, susţinut de PNL, şi preşedintele PSD Viorica Dăncilă sunt cei doi candidaţi de la alegerile prezidenţiale care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin.

Biroul Electoral Central a anunţat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secţiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obţinut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
ciolacu,
psd,
dăncilă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici