Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu preşedintele Congresului Deputaţilor din Spania: „I-am mulţumit doamnei Meritxell”

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu s-a întâlnit joi cu Meritxell Batet Lamaña, preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei.

258 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu preşedintele Congresului Deputaţilor din Spania: „I-am mulţumit doamnei Meritxell”

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

„I-am mulţumit astăzi doamnei Meritxell Batet Lamaña, Preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei, pentru sprijinul constant al Spaniei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Acesta spune că prezenţa tot mai mare a investitorilor spanioli în România confirmă faptul că ţara noastră a devenit „extrem de atractivă pentru investiţii noi”.

„La fel de important, am apreciat acţiunile autorităţilor spaniole pentru integrarea comunităţii româneşti şi am asigurat-o de întreg sprijinul instituţiilor din România în a identifica cele mai bune soluţii pentru românii care şi-au întemeiat familii şi cariere în Spania”, mai arată Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici