Marcel Ciolacu îi va propune Gabrielei Firea să facă parte din echipa de conducere a PSD

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că îi va propune Gabrielei Firea să facă parte din echipa cu care el se va prezenta la Congres pentru a prelua conducerea partidului.

580 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu îi va propune Gabrielei Firea să facă parte din echipa de conducere a PSD

Marcel Ciolacu îi va propune Gabrielei Firea să facă parte din echipa de conducere a PSD

„O doresc şi pe Gabriela Firea (n.r. în echipa lui). Urmează mâine (n.r. joi) să am o discuţie cu ea mai aplicată. Este primarul general al Capitalei, este omul cu al doilea număr ca mărime de voturi din România după preşedintele ţării şi cred că oricine şi-ar dori-o pe Gabriela Firea în echipă”, a spus Ciolacu la Digi 24.

Singurul care şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, Ciolacu a făcut public un sigur nume dintre cei care vor face parte din echipa cu care se va prezenta în faţa colegilor săi: Lia Olguţa Vasilescu.

„Este colega mea de partid, cu performanţe politice alături de Claudiu Manda la Dolj, candidată la primăria municipiului Craiova. Cu un mandat la Ministerul Muncii pe care eu îl consider foarte bun.

Nu am auzit pe nimeni atacând-o pentru ceea ce a făcut la Minister, am auzit atacând-o că este peremistă. Să dăm cezarului ce e al cezarului. Este o bună colegă, am mare încredere în ea şi sunt ferm convins că va fi o primăriţă de excepţie”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Până în acest moment nici un alt membru nu a anunţat că va candida. Aşadar singurul candidat rămâne Marcel Ciolacu, care se va prezenta în faţa colegilor la Congresul de pe 21 martie cu o moţiune şi cu o echipă de conducere.

PSD avea programat Congresul pe data de 29 februarie însă a fost amânat pe ultima sută de metri din cauza primului caz de coronavirus din ţara noastră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici