Marcel Ciolacu, întâlnire cu Nicolae Ciucă la sediul Guvernului - surse

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, merge, marţi, la ora transmiterii ştirii, la Palatul Victoria pentru o discuţie cu premierul Nicolae Ciucă, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

562 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, întâlnire cu Nicolae Ciucă la sediul Guvernului - surse

Marcel Ciolacu, întâlnire cu Nicolae Ciucă la sediul Guvernului - surse

„Marcel (Ciolacu - n.r.) a plecat la Guvern pentru a se întâlni cu Nicu (Nicolae Ciucă - n.r.) să discute. Ce pot să spun este că rotativa nu intră în discuţie până în momentul în care premierul îşi va depune demisia”, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Potrivit surselor citate, cei doi ar putea discuta despre greva profesorilor.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a întâlnit marţi, de la ora 11.00, cu reprezentanţi ai elevilor, ai părinţilor şi ai sindicatelor reprezentative din învăţământul preuniversitar, respectiv Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” şi Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ.

„Întâlnirea are ca scop consultarea acestora asupra demersurilor necesare pentru adaptarea calendarelor de desfăşurare a activităţilor de final de an şi a calendarelor examenelor naţionale, în contextul generat de protestul personalului din învăţământul preuniversitar”, arată Ministerul Educaţiei.

Sindicaliştii din înăţământ sunt în grevă generală de mai bine de două săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici