Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au primit rezultatele testelor pentru COVID-19

  • Rezultatele testelor pentru Covid-19 ale lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu sunt negative.
  • Liderul PSD a intrat marţi în izolare până la sosirea rezultatului, după ce a participat la o întâlnire cu membri de partid care au fost confirmaţi cu Covid.
464 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au primit rezultatele testelor pentru COVID-19

Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au primit rezultatele testelor pentru COVID-19

Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au primit miercuri seara rezultatele testelor pentru Covid-19, iar acestea sunt negative, susţin surse din PSD.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a intrat marţi în izolare până la aflarea rezultatului. Acesta ar fi participat la o întâlnire informală în Delta Dunării, la care au participat alţi reprezentanţi ai partidului infectaţi.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a infectat cu Covid 19.

Acesta a anunţat pe Facebook că a primit rezultatul testului şi că s-a izolat.

„Chiar dacă v-am obişnuit cu veşti bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului şi, din păcate, mă alătur miilor de români confirmaţi pozitiv de Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă şi conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalţi. Sunt voci care pun la îndoială existenţa virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în faţa inamicului invizibil, cel mai înţelept este să respectăm cu toţii regulile. Multă sănătate tuturor! Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea şi bunătatea Lui Dumnezeu, vom trece şi peste această etapă”, a scris, pe Facebook, Emil Radu Moldovan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici