Marcel Ciolacu: Sunt suficiente voturi ca moţiunea de cenzură să treacă

  • Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, spune că „sunt suficiente voturi” ca moţiunea de cenzură să treacă, chiar „şi fără UDMR”
  • Marcel Ciolacu afirmă că liderii ProRomânia, ALDE şi PPUSL au declarat deja că deputaţii şi senatorii acestor formaţiuni vor vota în favoarea moţiunii de cenzură
  • În eventualitatea în care moţiunea nu va trece, „este posibil” ca în septembrie să depună o altă moţiune de cenzură
389 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Sunt suficiente voturi ca moţiunea de cenzură să treacă

Marcel Ciolacu: Sunt suficiente voturi ca moţiunea de cenzură să treacă

„În acest moment sunt suficiente voturi ca moţiunea de cenzură să treacă”, a spus Marcel Ciolacu, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

Chestionat dacă aceste voturi le includ şi pe cele ale UDMR, el precizează: „Avem discuţii în continuare”. Dar şi fără UDMR avem suficiente voturi ca moţiunea să treacă”, a adăugat liderul PSD.

Marcel Ciolacu afirmă că liderii ProRomânia, ALDE şi PPUSL au declarat deja că deputaţii şi senatorii acestor formaţiuni vor vota în favoarea moţiunii de cenzură. El mai spune că, în eventualitatea în care moţiunea nu va trece, „este posibil” ca în septembrie să depună o altă moţiune de cenzură. „Este altă sesiune parlamentară”, precizează Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici