Marcel Vela, mesaj de Paştele Catolic şi Floriile Ortodoxe: Mulţumesc românilor care au înţeles să respecte cu stricteţe regulile impuse

Ministrul de Interne Marcel Vela a transmis un mesaj românilor, cu ocazia sărbătoririi Paştelelui Catolic şi Floriilor Ortodoxe, în care aminteşte despre importanţa respectării distanţării sociale şi a rămânerii în casă pentru a depăşi cât mai repede această perioadă dificilă.

754 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela, mesaj de Paştele Catolic şi Floriile Ortodoxe: Mulţumesc românilor care au înţeles să respecte cu stricteţe regulile impuse

Marcel Vela, mesaj de Paştele Catolic şi Floriile Ortodoxe: Mulţumesc românilor care au înţeles să respecte cu stricteţe regulile impuse

Marcel Vela a profitat de ocazia şi le-a mulţumit din nou celod din linia întâi - cadrelor medicale, poliţiştilor, militarilor şi românilor care au înteţes să respecte cu stricteţe regulile impuse.
 
„Dragi români, Mă adresez, anul acesta, deopotrivă creştinilor ortodocşi şi celor catolici, într-unul dintre momentele de înaltă trăire spirituală, în speranţa că aţi înţeles că iubirea aproapelui înseamnă să ne bucurăm de aceste sărbători solidari, în liniştea noastră.
 
Paştele Catolic şi Floriile Ortodoxe ne găsesc într-o situaţie dificilă, pe care ne dorim cu toţii să o depăşim cât mai repede.
 
Trebuie să înţelegem că distanţarea socială, rămânerea în casă cât mai mult timp ne vor ajuta să ne reluăm, cât mai curând, obiceiurile de zi cu zi.
Este greu pentru toată lumea dar, făcând acest lucru, o să-i putem revedea pe cei dragi sănătoşi, pentru a-i îmbrăţişa.
 
Vreau să le mulţumesc celor din linia întâi – personal medical, poliţişti, militari şi tuturor celor luptă împotriva acestui virus, inclusiv românilor care au înţeles să respecte cu stricteţe regulile impuse.
 
Sunt convins că fiecare român, indiferent că este catolic, ortodox sau de altă confesiune creştină, va găsi în sufletul său, în aceste zile, calea de comunicare cu Hristos!
 
Sacrificiul nostru, al tuturor, nu va fi zadarnic, vom ieşi la lumină, vom izbândi!
 
La mulţi ani cu sănătate tuturor celor care îşi sărbătoresc astăzi ziua numelui!
 
Sărbători pline de lumină şi armonie”, a transmis ministrul de Interne Marcel Vela, prin intermediul unui comunicat.
 
Ortodocşii prăznuiesc, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim şi sărbătorindu-i, totodată, pe cei cu nume de flori.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici