Marcel Vela, propus la Interne în Guvernul Orban 2, a primit aviz negativ în comisii

Ministrul propus pentru Afacerile Interne, Marcel Vela, a primit, luni, aviz negativ în comisiile de specialitate din Parlament. Marcel Vela a fost audiat mai bine de o oră.

987 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela, propus la Interne în Guvernul Orban 2, a primit aviz negativ în comisii

Marcel Vela, propus la Interne în Guvernul Orban 2, a primit aviz negativ în comisii

Propus pentru portofoliul Afacerilor Interne, Marcel Vela a fost avizat negativ de membrii Comisiei de Apărare. Marcel Vela a fost audiat mai bine de o oră în comisie.

„Ştiu că votul este politic, dar ţineţi cont că împreună putem face proiecte legislative utile pentru România”, a spus Marcel Vela la ieşire din Comisie.

Marcel Vela nu este singurul ministru din Guvernul Orban 2 respins, luni, după audieri. Florin Cîţu de la Finanţe şi Costel Alexe de la Mediu au primit, de asemenea, aviz negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici