Mariana Moţ, eliberată de premier din funcţia de secretat de stat la Ministerul Justiţiei

Sofia Mariana Moţ a fost eliberată, la cerere, de către premierul Viorica Dăncilă din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei, potrivit unei decizii a şefului Executivului publicată în Monitorul Oficial.

800 afișări
Imaginea articolului Mariana Moţ, eliberată de premier din funcţia de secretat de stat la Ministerul Justiţiei

Mariana Moţ, eliberată de premier din funcţia de secretat de stat la Ministerul Justiţiei

„Decizie privind eliberarea, la cerere, a doamei Sofia Mariana Moţ din funcţia de secretar de stat la Mininisterul Justiţiei. Având în vedere cererea doamnei Sofia Mariana Moţ, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.040 din 26 iunie 2019, în temeiul art. 15 lit. d) şi al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, prim-minsitru emite prezenta decizie. La data de 20 iunie 2019, doamna Sofia Mariana Moţ se eliberează, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei”, se arată în decizia premierului publicată în Monitorul Oficial.

Mariana Moţ a fost numită secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei pe 16 ianuarie 2016, potrivit CV-ului afişat pe site-ul instituţiei. În perioada 2009-2017 a fost judecătoare la Curtea de Apel Craiova, iar în intervalul 1998-2004 a fost judecătoare la Tribunalul Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici