Marş PMP la 2 ani de la suspendarea lui Băsescu. Udrea: Nu vrem să se repete ce s-a întâmplat în vara lui 2012

Partidul Mişcarea Populară a organizat duminică, la doi ani de la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, un marş, în frunte cu liderii formaţiunii, aceştia purtând un banner pe care scrie "Ponta - demisia". Marşul s-a încheiat în jurul orei 13.00, preşedintele PMP, Elena Udrea, spunând că oamenii au venit pentru a arăta că nu doresc să se repete ceea ce s-a întâmplat în vara lui 2012..

1189 afișări
Imaginea articolului Marş PMP la 2 ani de la suspendarea lui Băsescu. Udrea: Nu vrem să se repete ce s-a întâmplat în vara lui 2012

Marş PMP la 2 ani de la suspendarea lui Băsescu. Liderii duc un banner pe care scrie "Ponta-demisia" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Participanţii au plecat în marş de la Sala Palatului spre Piaţa Victoriei, trecând prin Piaţa Romană, aceştia mergând pe şosea, pe o bandă de circulaţie.

Marşul s-a încheiat în Piaţa Victoriei, unde manifestanţii s-au răspândit.

Pe parcursul marşului, participanţii au scandat lonzinci împotriva lui Victor Ponta şi au purtat pancarde privind susţinerea lui Traian Băsescu şi un banner de culoare neagră pe care scria "Ponta - demisia!".

În fruntea manifestanţilor s-au aflat Elena Udrea şi alţi lideri ai PMP, între care Cristian Petrescu, Gelu Vişan, Cristian Preda.

"Am organizat un marş să comemorăm doi ani de la suspendarea a doua a preşedintelui Traian Băsescu. Ne bucurăm că foarte mulţi oameni, peste trei mii, au venit la acest marş şi este semnul că suntem mulţi care nu vrem să uităm şi nu vrem să se repete ce s-a întâmplat în vara lui 2012", a declarat Elena Udrea, la finalul manifestării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici